Víkendový kurz – Somelier junior – Kežmarok (5. – 7.4.2019)

Víkendový kurz – Somelier junior – Kežmarok (5. – 7.4.2019)

Pozvánka na víkendový kurz – Somelier junior, ktorý sa uskutoční 5. – 7. apríla 2019 (piatok 17:00 – nedeľa 12:00 hod.). Miesto konania: Boutique Hotel Hviezdoslav - Kežmarok (rezervácia ubytovania za zvýhodnené ceny priam na info@hotelhviezdoslav.sk, uveďte heslo SOMELIER JUNIOR) Vedieť vybrať vhodné víno, správne ho podávať a vedieť snúbiť s jedlom je dnes súčasťou kultúry. Kurz je určený začínajúcim somelierom, milovníkom vína a všetkým, ktorí chcú byť dokonalým hostiteľom pre svojich hostí alebo chcú vedieť, ako byť sebaistý ako hosť v reštaurácii. Kurz môžete ukončiť skúškou, úspešní absolventi obdržia certifikát Somelier junior od Asociácie somelierov Slovenskej republiky. Účastníci sa vzdelávajú v témach: Profesia someliera, vínna etiketa, vínny lístok, aperitív a digestív, Servis, snúbenie jedla a vína, Senzorické hodnotenie vína, Základy vinohradníctva a vinárstva: pestovanie a najznámejšie odrody viniča hroznorodého, kategorizácia vín, technológia spracovania hrozna, výroba vína, vinohradníctvo a vinárstvo Slovenska Prednáša: Beáta Vlnková Viac info + program (.doc) >>  ...
Read More
Víkendový kurz – Somelier junior (22. – 24.3.2019)

Víkendový kurz – Somelier junior (22. – 24.3.2019)

Pozvánka na víkendový kurz – Somelier junior, ktorý sa uskutoční 22. – 24. marca 2019. Vedieť vybrať vhodné víno, správne ho podávať a vedieť snúbiť s jedlom je dnes súčasťou kultúry. Kurz je určený začínajúcim somelierom, milovníkom vína a všetkým, ktorí chcú byť dokonalým hostiteľom pre svojich hostí alebo chcú vedieť, ako byť sebaistý ako hosť v reštaurácii. Kurz môžete ukončiť skúškou, úspešní absolventi obdržia certifikát Somelier junior od Asociácie somelierov Slovenskej republiky. Účastníci sa vzdelávajú v témach: Profesia someliera, vínna etiketa, vínny lístok, aperitív a digestív, Servis, snúbenie jedla a vína, Senzorické hodnotenie vína, Základy vinohradníctva a vinárstva: pestovanie a najznámejšie odrody viniča hroznorodého, kategorizácia vín, technológia spracovania hrozna, výroba vína, vinohradníctvo a vinárstvo Slovenska Prednáša: Beáta Vlnková Miesto konania: Škola vína, Na Kalvárii 7/A (Horský park) Bratislava Viac info + program (.doc) >>  ...
Read More